Business blogging

Vi ved det godt, men får vi altid gjort noget ved det? Nemlig, at regelmæssige opdateringer af ens hjemmeside er med til at sikre en høj placering på Google. Det kan være svært at få tiden til at skrive nyt indhold på siden, men med fx en business blog, som jeg skriver for jer, er det meget lettere.

Tanken er, at blogteksterne kan bruges flere steder. Ikke kun på hjemmesiden, men som updates på LinkedIn, som en del af et nyhedsbrev – eller måske som indlæg på andre blogs, hvor I optræder som ekspert.

En velskrevet, professionel tekst kan ikke kun bruges som et blogindlæg på jeres egen hjemmeside. Send den til de lokale medier som en kronik, del den på LinkedIn, eller lad den blive en del af jeres næste nyhedsbrev. Det er god økonomi at genbruge en tekst på flere medier.

Jeg investerer gerne i at lære jeres virksomhed og jeres produkter eller services at kende, så jeg kan skrive blogindlæg ud fra en kort briefing fra jer.

På den måde sparer I en masse tid på at gøre det selv – og ønsker I en fast aftale om business blogging, finder vi ud af det også.

Kontakt Tina da Silva - indehaver, rådgiver og tekstforfatter

+45 22 98 99 40
tina@dasilvas.dk