Video

Video vinder mere og mere frem som content – og hvad kan en tekstforfatter bidrage med i et sådan projekt, tænker du måske?

Med mig ombord på jeres filmprojekt kan I bl.a. få kreative forslag til storyboard på baggrund af formålet med filmen. Herudover kan jeg formulere speaks til en professionel underlægningsspeak, så timingen passer med videoklippet. Jeg har i mange år skrevet manus til radio- og tv-spots for nordjyder, som indrykker kampagner på ANR, Radio Nordjyske og 24NORDJYSKE.

Eksempler på film, jeg har været med til at lave:

Formål, storyboard, casting af ”skuespillere”, manuskript og redigering var nogle af de faser, jeg bidrog til. Filmen er udarbejdet for Hjørring Kommune i samarbejde med reklamebureauet Combine i 2015.

I denne film, som er lavet til de nordjyske jobcentre, var jeg med til at udvikle hovedpersonen, så hun ramte plet i bedst muligt omfang og afspejlede de problemer, mange har, når de står over for at skulle til møde med det kommunale rehabiliteringsteam.

Filmen er finansieret af Beskæftigelsesråd Nordjylland (nu STAR) og udarbejdet i samarbejde med Wanek og Myrner i 2015.

I mit netværk har jeg både kompetente videofotografer, produktionsselskaber – og jeg er partner i et samarbejde om radioproduktioner. Så jeg hjælper jer også gerne med at finde den rette producent til jeres filmprojekt – og også med at få det rette tilbud på opgaven.

Se mere om PROSPOT.

Kontakt Tina da Silva - indehaver, rådgiver og tekstforfatter

+45 22 98 99 40
tina@dasilvas.dk