Lej en marketingchef

Mange mindre virksomheder har måske ikke en marketingansvarlig – eller måske har de en grafiker eller marketingkoordinator, som ikke har tid eller erfaring med decideret marketingstrategi og –planlægning.

Hvis I har behov kan I en gang om året, en gang om måneden – eller hvor tit der nu er behov, leje mig til at styre markedsføringen. Aftalen kan blot være at lægge en marketingplan en gang om året ud fra den strategi, der er for fremtiden. Det kan også være en aftale om, at jeg deltager i faste møder om marketing hos jer en gang om måneden – eller hvor tit I nu ønsker det.

Vi taler budget, målgrupper for de enkelte aktiviteter, mål med det, vi gør – og holder fx tavlemøder om de kommende marketingaktiviteteter, så vi sikrer fremdrift i overensstemmelse med planen.

Hvad har vi gang i i marketing? En tavle eller en væg, hvor marketingplanen i hovedtræk er præsenteret – og de aktiviteter, som er i gang, kan være en god måde at synliggøre, hvad der gøres i jeres virksomhed for at understøtte salget.

Jeg har erfaring fra både B2B- og B2C-markedet og har også flere års erfaring fra de offentlige. Som ansat har jeg dels arbejdet internt i flere marketing- og kommunikationsafdelinger – og dels i reklamebureaer, så både års- og kampagneplanlægning er noget, jeg gerne rådgiver om.

Skal vi mødes for at tale om jeres behov for en ekstra hånd til markedsføringen?

Kontakt Tina da Silva - indehaver, rådgiver og tekstforfatter

+45 22 98 99 40
tina@dasilvas.dk